Cases

Van analyse, naar actie, tot groei

Beedigde vertalingen

De uitdaging

Op zoek naar een beëdigde vertaling? Beëdigdevertalingen.nl helpt je erbij. Met hun custom applicatie maken zij het gemakkelijk om direct een prijs te ontvangen een beëdigde vertaling van jouw documentatie.

Custom applicaties, een vloek en een zegen.

De klant klopte bij ons aan omdat hun concept succesvol was in Belgie, maar niet in Nederland. Om er achter te komen wat hier de oorzaak van was wilde de klant het gebruik van de applicatie beter doormeten. Daar konden wij natuurlijk bij helpen.

Tag manager tracking tags

De aanpak

Om de custom events in de applicatie door te meten hebben we een custom datalayer geïmplementeerd. Doormiddel van GTM hebben we daarna GA4, Google Ads, en Meta ads tracking ingericht.

De klant had behoefte aan een simpel dashboard waarin zij de resultaten in een oogopslag konden analyseren. Daarom hebbe we de funnel duidelijk weergeven in een overzichtelijk Looker Studio dashboard.

De resultaten

Onze samenwerking heeft er toe geleid dat het concept nu ook gevalideerd is in Nederland. De omzet is nog niet op het niveau van België, maar het groeit gestaagd. Daarbij heeft de klant nu handvatten om de UI en advertenties te optimaliseren.

De klant wil nu andere markten gaan verkennen, wat dankzij onze feedback niet meer een sprong in het diepe is.

David van der Vloet, Eigenaar
5/5

“De samenwerking met Freek en Ivo loopt heel fijn. Ze ondersteunen ons bij verschillende marketingprojecten en bouwen mee aan de groei van ons bedrijf. Ik kan ze alleen maar warm aanbevelen!”

Let's talk

Wij hebben nog plek voor een samenwerking

Freek en Ivo

Neem contact op