Cases

Vind jouw nieuwe
web analytics tool

New Metrics Homepage

Wat is New Metrics?

In 2022 is er behoorlijk wat gebeurd op het gebied van web analytics. Google lanceerde een nieuwe tool, privacy regelgeving werdt wederom aangeschrept, en vele nieuwe web analytics tools werden gecreerd.

Bij onze klanten merkten wij dat er veel onduidelijkheden waren over web analytics. Wanneer moet ik overstappen naar GA4? Is dat nog wel privacy vriendelijk? Welke alternatieven zijn er eigenlijk?

Web Analytics: de eerste stap naar een successvolle website

Daarom besloten wij met onze kennis van web analyse een centrale plek te creeren voor alle informatie rondom het onderwerp. Zo was New Metrics geboren.

new metrics op ipad

Wat doet New Metrics?

Het vergelijken van webanalysetools kan lastig zijn. Je moet met veel dingen rekening houden zoals features, prijs, dataprivacy, customisability en meer. Wat het nog lastiger maakt, is dat sommige tools deze informatie niet openbaar weergeven.

Dat is waar New Metrics om de hoek komt kijken. Met New Metrics kun jij in 4 simpele stappen de tool vinden die het beste bij jouw behoeften aansluit.

  • Specify: Geef aan wat voor jouw belangrijk is
  • Compare: Vergelijk jouw persoonlijke top 4 in een gedetailleerd overzicht
  • Browse: Blader eventueel door alle tools en voeg deze toe aan het vergelijkoverzicht
  • Find: Gefeliciteerd je hebt jouw nieuwe tool gevonden.

Waarom New Metrics?

New Metrics stelt je in staat om meer te leren over web analyse. Je kunt er verschillende tools leren kennen, met elkaar vergelijken en zo jouw favoriet vinden. Op deze manier ben je er altijd zeker van dat je de web analyse tool hebt die het beste aansluit bij jouw doelen. En die tevens privacy vriendelijk is natuurlijk.

  • 100% onafhankelijk
  • Het meest complete overzicht
  • Halveer tijd gespendeerd aan onderzoek
  • Up-to-date content

Wil je meer leren over de verschillende web analyse tools? Of ben je nieuwsgierig naar bepaalde features van jouw tool? Bezoek dan New Metrics en kom er vandaag nog achter of er een betere tool voor jou bestaat.

Vind jouw nieuwe tool nu

Gebruik New Metrics. Geef jouw voorkeuren aan, vergelijk jouw persoonlijke top 4 en kies jouw favoriet.

Het kost slechts 5 minuten

Freek en Ivo

Bezoek New Metrics