Oplossingen

Dashboarding in
Looker Studio

Freek en Ivo

Waarom?

Hoewel spreadsheets handig zijn voor een snelle analyse, is het verre van overzichtelijk. Vertrouw op duidelijke dashboards in Looker Studio voor inzicht in één oogopslag.

Met Looker Studio vertalen wij data van verschillende bronnen, naar één begrijpelijk overzicht. Zo verlies je KPI’s nooit uit het oog en lig je altijd op één lijn met jouw team.

Looker Studio is een krachtige tool voor datavisualisatie om interactieve dashboards en prachtige op maat gemaakte rapportages te maken.

 • Volledig naar jouw wens in te richten
 • Koppel data uit verschillende bronnen
 • Interactief met filters en tabbladen
 • Exporteer eenvoudig naar Email, Excel en PDF
 • Deelbaar met het hele team
Profielfoto Freek

Wil je ook duidelijke dashboards?

Neem contact op

Cases

Lees een aantal cases van onze 10+ dashboard implementaties:

Transparante prijzen

Werk met ons aan verbeteringen op projectbasis of ontvang doorlopende support.

Ecommerce

499 +
 • Standaard ecommerce dashboard
 • 4 gekoppelde bronnen
 • Betrouwbare CMS data
 • 2 custom verzoeken
 • Snelle oplevering

Custom

999 +
 • Op maat gemaakt dashboard
 • Ongelimiteerde bronnen
 • Attributie mogelijkheden
 • Ongelimiteerde verzoeken
 • 2 feedback rondes

Erg tevreden over de samenwerking met Freek en New North. Freek heeft ons de afgelopen jaren bij verschillende projecten geholpen en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise, en de manier van samenwerken. Ik kan New North aan iedereen aanbevelen.

Rik van Rooij Cordital

Fijne, vlotte samenwerking! Enorm geholpen met een GA en GTM implementatie audit en een verbeterde cookie consent afhandeling!

Helmine Roodenburg Staartwind

Freek & Ivo zijn onze go-to partner voor alles rond e-commerce tracking, GA4 implementaties en technische ondersteuning van ons marketing team. Steeds tevreden over het geleverde werk. Dankjewel New North Digital.

Simon Ramboer District360

Afgelopen jaar heb ik een prettige samenwerking gehad met Freek en Ivo. Naast dat ze hun vak verstaan (kennis gedreven, ervaren, up to date met zaken als Google Analytics), vond ik het vooral prettig om met hun te sparren over de mogelijkheden. Ze namen alle tijd om naar mijn wensen te luisteren en wisten vervolgens goed uit te leggen welke stappen daar bij zouden kunnen aansluiten.

Tjitske Dijkstra Academic Career Coach

Zeer tevreden over Freek & Co! Ze hebben de volledige tracking en consent mode voor een van onze klanten op zich genomen. Geen gedoe, veel expertise en vooral, topkwaliteit!

Jan-Bart Cassimon Doorstep

Freek heeft ons geholpen met de tracking implementatie voor onze marketing. Het was een erg prettige en vlotte samenwerking en wij zijn erg tevreden met de resultaten. Er is ruime vakkundigheid en kennis en wij hebben samen goed kunnen sparren over wat de beste oplossing zou zijn voor ons probleem. Ik kan New North Digital zeker aanbevelen en zou zo weer met ze in zee gaan.

Kevin Donkervoort Jera On Air

Super fijne samenwerking met New North Digital. De kennis, ervaring, deskundigheid en de persoonlijke aanpak door Freek & Ivo maken het verschil (zeker tov andere digital agencies).

Elroy Verkooij Kooduu

De samenwerking met Freek en Ivo loopt heel fijn. Ze ondersteunen ons bij verschillende marketingprojecten en bouwen mee aan de groei van ons bedrijf. Ik kan ze alleen maar warm aanbevelen!

David van der Vloet Beedigde Vertalingen

De samenwerking met New North is ontzettend aan te raden. Zij beschikken over veel kennis op het gebied van online marketing en zijn op de hoogte van de laatste trends en updates. De persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat zij altijd een oplossing op maat hebben, dit hebben wij als erg prettig ervaren. Kortom; veel kennis, goede communicatie en fijn contact. Helemaal top!

Frederique Heijs Jagua Henna

New North Digital heeft ons geholpen bij de implementatie van GA4 inclusief server side tracking. Daarnaast hebben zij ons geholpen bij de implementatie van de Meta conversions API. Het hele proces is naar tevredenheid verlopen en wij zullen dan ook zeker weer contact opnemen als we hulp nodig hebben bij Analytics gerelateerde zaken.

David de Goede Direct Business

In de wereld van marketing en communicatie zijn er continue veranderingen in regelgeving en updates in applicaties. Freek van New North Digital heeft me geholpen met de overgang van Universal Analytics naar Google Analytics 4 (GA4). Zeer prettig contact en veel kennis van zaken. Ik had zelf nog instellingen in mijn back end fout staan en ook dat was snel opgemerkt en verholpen. Helemaal super!

Jordy Sleebos Fabulous Portrait