Over ons

Wij zijn
New North Digital

Freek en Ivo

Meer resultaat halen uit digitale marketing door te beginnen bij de basis. Dat is onze kracht. Door onze interesse in technische vraagstukken bieden wij oplossingen voor marketeers door marketeers. Met die insteek zijn we begonnen als twee vrienden uit het hoge noorden.

Profielfoto Ivo

Ivo Taris

Groningen Datalayers & dashboard design
Profielfoto Freek

Freek Kampen

Barcelona Analytics & integrations
  • Remote met noordelijke roots.
  • Remote met noordelijke roots.

Het digitale landschap verandert snel en vraagt om een andere aanpak. Wij werken daarom zonder vaste locatie. Oplossingen vragen niet om een mooi kantoor, maar om duidelijke communicatie, flexibiliteit en effici├źntie. Door het onnodige weg te laten en kunnen we focussen op wat er toe doet: onze opdrachtgevers verder helpen.

Wat ons motiveert

Vanuit onze eerdere werkzaamheden voor Google en verschillende marketingbureaus, viel het ons op dat data en analytics vaak een ondergeschoven kind is. Vaak ontbrak de kennis of er werd simpelweg geen tijd voor gemaakt.

De technische kant van digitale marketing is wat ons energie geeft. Wij zijn New North gestart om anderen te helpen deze technische puzzels op te lossen, en marketing weer echt datagestuurd te maken.

Ons doel is om data & analytics bovenaan de to-do list van elke marketeer te krijgen.

Met onze noordelijke roots brengen we een gezonde dosis nuchterheid mee. Zeggen waar het op staat, zo komen we het snelst tot het beste resultaat. Lijkt dit je wat?

Veelgestelde vragen