Services

BigQuery Management

BigQuery implementatie

Waarom BigQuery?

Moderniseer jouw gegevensopslag. Bouw een snelle, schaalbare en betaalbare datawarehouse in de Cloud met behulp van Google BigQuery. Manage al jouw data op één plek, vul het aan waar nodig en stuur het naar Business Intelligence tools voor verdere analyse.

“BigQuery, faster analysis, safer data storage and smarter data in your private cloud”

Eindeloze gegevensopslag, veilige en toegankelijke gegevens voor iedereen binnen jouw organisatie en gemakkelijke verwerking van grote datasets in real-time.

Profielfoto Freek

Wil jij ook jouw eigen data beheren?

Neem contact op

iPad met audit

De voordelen van Bigquery

BigQuery is een essentieël onderdeel van de gedegen datapipeline. Verzamel jouw data met bijvoorbeeld Google Analytics en sla het veilig op jouw eigen server in de cloud. Hier kunnen wij het verwerken en delen met bijvoorbeeld Looker Studio om jouw te kunnen voorzien van accurate data. Andere voordelen van BigQuery zijn:

  • Veilige dataopslag
  • Langere databeschikbaarheid
  • Uitgebreide dataverwerkingsopties
  • Geen data sampling meer
  • 100% controle over jouw data

Wat doen wij voor jou?

  1. Behoefte inventarisatie: Eerst bespreken wij samen jouw behoeften. Waar verzamel je nu data mee en waar sla je dat op? Wij vertellen je wat er mogelijk is en we spreken af wat we gaan doen.
  2. Implementatie BigQuery: Wij creeren een cloud server voor jou in BigQuery en zorgen dat de juiste koppelingen gemaakt worden.
  3. Datamigratie: Daarna migreren wij al jouw data naar BigQuery zodat het veilig opgeslagen is en gemakkelijk gedeeld kan worden.
  4. Databeheer: Vanuit hier zorgen wij dat de data aangevuld worden waar nodig. Daarna sturen wij het door naar de door jouw gebruikte platformen.

Sla jouw data veilig op

Neem contact met ons op en ontdek de potentie van jouw data.

Wij hebben nog plek voor een samenwerking

Freek en Ivo

Neem nu contact op