Culture

Wij zijn
New North Digital

Freek en Ivo

Een brug slaan tussen marketing en en technische vraagstukken over data, dat is onze kracht. Met die insteek zijn we begonnen als twee vrienden uit Groningen. Samen met ons netwerk van specialisten lossen wij technische marketing vraagstukken op. Heb jij er één?

  • Remote met noordelijke roots.
  • Remote met noordelijke roots.

Het digitale landschap verandert snel en vraagt om een andere aanpak. Wij werken daarom zonder vaste locatie. Resultaatgericht zijn vraagt niet om een mooi kantoor, maar om duidelijke communicatie, flexibiliteit en efficiëntie. Door het onnodige weg te laten en kunnen we focussen op wat er toe doet: onze opdrachtgevers verder helpen.

Wat ons motiveert

Vanuit onze eerdere werkzaamheden voor Google en verschillende marketingbureaus viel het ons op dat data en analytics vaak een ondergeschoven kind is voor veel marketeers. Of men had de kennis niet in huis of er werd geen tijd voor gemaakt. Kortom, de urgentie was niet groot genoeg.

Ons doel is om data & analytics bovenaan de to-do list van elke marketeer te krijgen.

De technische kant van marketing en websites is wat ons energie geeft. Wij zijn New North gestart om anderen te helpen deze technische puzzels op te lossen, en marketing weer echt datagestuurd te maken.

Met onze noordelijke roots brengen we een gezonde dosis nuchterheid mee. Zeggen waar het op staat, zo komen we het snelst tot het beste resultaat. Geen poespas maar efficiëntie, lijkt dit je wat?

Veelgestelde vragen

Leer ons kennen

Een ontmoeting zegt meer dan woorden. Het lijkt ons daarom leuk om een online kennismaking met jou in te plannen.

Wij hebben nog ruimte voor een samenwerking

Freek en Ivo

Neem contact op