Services

Sta je voor uitdagingen?
Wij helpen je vooruit

Freek en Ivo

Data collection

Data optimalisatie begint bij het correct verzamelen daarvan. Wij zorgen dat jouw data compleet zijn. Je meet alles wat je moet meten, zodat jij en jouw team kunnen sturen op jouw belangrijkste KPI's.

Voordat we gaan meten, bespreken we hoe succes er voor jou uitziet, welke KPI’s daarmee gepaard gaan en welke metrics er gemeten moeten worden. Op basis hiervan stellen wij een meetplan op.

Doormiddel van tools zoals sGTM verzamelen wij jouw data zoals geformuleerd in het meetplan. Wij implementeren Web Analytics tools er zorgen dat jouw data hierin beschikbaar is voor jou om te analyseren.

Data management

Wij slaan jouw data veilig op op jouw server binnen de EU. Daarna moet het beschikbaar gemaakt worden voor iedereen binnen jouw organisatie en in alle tools die jij gebruikt. Verschillende platformen vereisen verschillende typen data, dus zorgen wij dat het overal op de juiste manier beschikbaar is.

Naast beschikbaarheid binnen jouw organisatie is het ook belangrijk dat derden jouw informatie compleet, privacy vriendelijk en op de juiste manier ontvangen. Denk aan API koppelingen met Adtech en Martech tools die je gebruikt.

Discrepanties wordt niemand blij van daarom zorgen wij er voor dat jouw data accuraat is en eventueel verrijkt wordt waar het nodig is. Zo heb jij altijd kloppende data welke overal beschikbaar zijn.

Data visualisation

Je hebt al jouw data verzameld, het is compleet en accuraat. Natuurlijk is data pas relevant als het ook bruikbaar is. Met verschillende definities voor dimensies en statistieken, kan het moeilijk zijn om verschillende kanalen te vergelijken. Daarom helpen we je met gebruiksvriendelijke dashboards zodat jij belangrijke bedrijfsbeslissingen kan nemen.

Zijn de rapporten van jouw web analytics tools niet voldoende? Of wil je alles op een centraal dashboard weergegeven zien? Dan bundelen wij al jouw insights in Looker Studio of Tableau dashboards zodat het beschikbaar en begrijpelijk is voor iedereen in jouw organisatie.

Strategic partnerships

Als ondernemer of marketeer sta je elke dag voor nieuwe uitdagingen. Jouw data of het verzamelen daarvan, hoort daar niet een van te zijn. Daarom zorgen wij dat jouw data correct verzameld wordt en beschikbaar is, zodat jij je kunt concentreren op waar jij goed in bent.

Werk met ons samen om voor jou of jouw klanten gedegen web- tracking en analytics tools te implementeren. Schakel ons in als partner voor trackingbeheer, onderhoud, vragen of alleen voor noodgevallen.

Zet jouw data om in waarde

Neem contact met ons op en ontdek de potentie van jouw data.

Wij hebben nog plek voor een samenwerking

Freek en Ivo

Neem nu contact op